به گزارش مشرق، سعيد شريفزاده در گفتوگوبا ايسنا، دربارهي مسائل مطرح شده مبني بر احتمال قطع حمايت وزارت صنايع و معادن از باشگاههاي ورزشي متعلق به کارخانههاي صنعتي توضيح داد: بسياري از باشگاههاي ورزشي متعلق به کارخانههاي صنعتي مانند فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، سايپا، مس و ايرانخودرو به بخش خصوصي واگذار شدهاند و تصميمگيري دربارهي چگونگي کمک مالي به اين باشگاهها بر عهده هياتمديره اين شرکتها است.
وي افزود: فقط کارخانهي ذوبآهن اصفهان هماکنون کاملا دولتي بوده که تصميمگيري دربارهي آن بر عهده وزير صنايع و معادن است. فعلا دربارهي خصوصيسازي ذوبآهن صحبتي نشده، اما در صورت واگذاري ذوبآهن به بخش خصوصي قطعا مکانيزمهايي دربارهي شيوه حمايت از اين باشگاه در نظر گرفته ميشود.
معاون منابع انساني و پشتيباني وزارت صنايع و معادن تاکيد کرد: هيات مديرهي کارخانههاي صنعتي واگذارشده دربارهي چگونگي حمايت از باشگاههاي ورزشي زيرنظر خود تصميمگيري ميکنند و وزير صنايع و معادن راسا در اين مورد وارد نميشود.
او در پاسخ به اين سوال که آيا وزارت صنايع و معادن قصد دارد همانند وزارت نفت حمايت خود از باشگاههاي ورزشي صنعتي را قطع کند يا خير؟ عنوان کرد: فعلا که وزارت صنايع و معادن به حمايت خود ادامه ميدهد و صحبتي دربارهي قطع حمايت نشده است. البته تاکنون شخص وزير صنايع و معادن در اين باره اظهارنظر نکرده است.
شريفزاده همچنين از برگزاري جلسه بين وزير صنايع و معادن و رئيس سازمان تربيت بدني ابراز بياطلاعي کرد.
اخيرا وزارت نفت اعلام کرده که از سال آينده در ورزش حرفهاي هزينه نخواهد کرد. اين باعث شد تا گمانهزنيهايي درباره تصميم مشابه وزارتخانههاي صنايع و معادن و راه نيز به وجود بيايد.
کسي در فرآيند ادغام بيکار نميشود
شريفزاده همچنين دربارهي آخرين وضعيت ادغام صنايع و معادن و بازرگاني گفت: کارگروهي مشترک تشکيل شده که از طرف وزارت صنايع و معادن آقاي فاطميامين و بنده حضور داريم و قرار است دربارهي چگونگي اصلاح ساختار و تشکيل وزارتخانه جديد در اين کارگروه به همراه اعضاي ديگر آن تصميمگيري شود.
معاون وزير صنايع و معادن اضافه کرد: ستاد وزارت صنايع و معادن بيش از هزار نفر نيروي کاري دارد و تعداد نيروهاي استاني و واحدهاي تابعه نيز بسيار بيشتر از اين مقدار است، اما قطعا کسي در فرآيند ادغام بيکار نخواهد شد.